Snak Om Tobak
Snak Om Tobak

xhale.dk - et gratis rygestopprogam

Hvis du er sikker på, at dit barn ryger, er det en god ide at tage en åben snak, hvor I taler om hans/hendes motivation for at stoppe med at ryge. Hvis han/hun gerne vil stoppe med at ryge og har brug for hjælp, er der hjælp at hente på xhale.dk, som er et gratis digitalt rygestopprogram. Programmet er målrettet unge og giver igennem rygestopforløbet daglig støtte via personlige sms’er, øvelser samt en personlig side på sitet.

Rygestopkurser for unge

Mange skoler tilbyder gratis rygestopkurser, hvor unge i fællesskab forsøger at stoppe med at ryge. Kurset afholdes af en uddannet rygestopguide. Hvis ikke jeres skole tilbyder disse kurser, kan I spørge på kommunen, hvad der er af muligheder for rygestopkurser i jeres område. 

Hjælp til at åbne op for en snak om rygning

Hvis du har brug for input til at åbne op for en snak med dit barn, kan du og dit barn gå ind på 'Vi vil gerne snakke om rygning sammen'. Her kan I i fællesskab lave tests, se videoer og andre ting, som alt sammen kan være med til at åbne op for en snak om rygning.

Cookiepolitik

Privatlivspolitik | Henvendelser om persondata: E-mail: persondata@cancer.dk | Klager over brug af persondata: E-mail: dpo@cancer.dk